مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 

بهترین دستور پخت مارمالاد هلو

یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.

توصیه میکنم طعم خوب این مربا را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید

مواد لازم برای مارمالاد خوشمزه هلو:

  •  هلو :  4 کیلوگرم
  • شکر:1 کیلوگرم
  • ژلاتین:2 تا 3 ورق
  • آبلیمو :نصف استکان

مارمالاد
  مارمالاد خانگی هلو با طعمی دلچسب


خوشمزه ترین مزه ها مارمالاد ,خوشمزه ,معمولاً منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب جالب و باحال تهران پاتوق | دانلود سریال کره ای | دوبله فارسی rylieyuxbw736 homepage بهترین کتب اندرویدی علوم پزشکی فروشگاه اینترنتی 4050 دارالمعارف تا دیر نشده خرید کن آشپزباشی